Senaste inläggen

Av tina - 15 april 2009 20:38

Tja som ni märker så är det inte ofta här blir uppdaterat....beundrar dem som lyckas peta in en redogörelse för dagen varje kväll !!! Sådärja, nu är ialla fall påsken avklarat. Det var mycket som var trevligt då, först och främst att solen behagade lysa på oss så många dagar och än har den inte slutat ! Sen bjöd ju föräldrarna på en trevlig påskmiddag uppe på hovshallar utanför Båstad. Helt fantastiskt god mat och en underbar utsikt !

Sen så blev det äntligen putsat fönster härhemma och bytat köksgardiner till något mer sommarliknande.....trevligt att göra det när man märker skillnaden ! hihihi....

Tea har precis avslutat sin löpperiod så det passade bra med ett bad och att frisera henne lite. Har tröttnat på att alla tror att hon är en valp....nog för att hon inte är så stor men det yviga håret vid öronen kände jag att jag måste fixa till. Först kommer en huvudbild som hon såg ut innan friseringen och sen ett par bilder från bakgården ikväll.


Av tina - 24 mars 2009 22:41

Ibland kan en dag flyga förbi utan att göra så mycket väsen av sig, men inte idag! Har inte haft många stunder över att sitta o rulla tummarna, vilket känns ganska ok ändå !

Det var ju trevliga saker som hände ju! Tja, kanske inte i morse....tvättetid kl 07.00...och jag visste jag hade möte kl 10 så det var bara att sätta fart ! Fyra maskiner senare och kl började närma sig halv tio då vart jag lite stressad, slet ut den sista tvätten ur torktumlaren och hoppade på cyklen för ett möte på min arbetsplats.

Arbetsförmedlingen, Lärnia och A-kassan berättade vad vi var tvugna att veta och hm....det sjunker väl in så småningom. Nåja, det mesta gick också att sköta via datan......heja internet !

Väl hemma igen så hade Rickard dykt upp, febrig och rosslig i halsen, stackaren! Han sov nästan hela eftermiddagen, och blev sen hämtad av sin far (hans vecka). Rastat och matat hunden sen var det dax för nästa grej !

Tjejmiddag ! Jättetrevligt, god mat  och många glada skratt! Så nu ska vi hänga i soffan lite, jag o katterna, tea föredrar golvet ! Morsning !

Av tina - 21 mars 2009 13:27

Hepp, nu får vi se om jag lyckas få upp några bilder. Alldeles precis dönade (jo, han dönade) min yngste son hem och slängde sig på sin säng, trött efter en övernattning hos en kompis....Och Tea var ju snabb på att hålla honom sällskap, så det blev ett litet kort på det oxå !


Tea
Av tina - 21 mars 2009 12:31

Jaha, så har man alltså hamnat på en bloggplats....Började så glatt att blogga lite för mer än två veckor sen, och fick panik !!!

Vad ska man skriva om ? Hur öppenhjärtlig ska man vara ? Ska jag verkligen beskriva hela min dag ? Hm, har fortfarande inte blivit klok på det men nu måste jag ju köra på ! Kan ju inte dra benen efter mig längre, får väl köra lite fingertoppskänsla på det hela. Så det lär väl bli blandad kompott: djupa funderingar över livet och dess (o)möjligheter, emellanåt bara trams och mest kommer det att handla om mina husdjur, främst hunden ju. Mina två katter gör inte så mycket väsen av sig även om de börjar röra lite på sig nu. Kan det ha med solen att göra ? Vill gärna att de ska vara utekatter under dagarna men det vill inte de!

Nä, de förbaskade kattdj--larna går en sväng på balkongen (som är försedd med en jättefin kattstege) på första våningen, hoppar upp på fönsterbläcket, konstaterar att tassarna blir kalla och studsar in igen o lägger sig på sängen, på en stol eller något annat mjukt och gosigt alternativt draperar sig på fönsterbrädorna så att inga krukor får plats !

De senaste dagarna har de faktiskt även dykt ner i den grönskande rabatten nedanför....för att återkomma tre minuter senare !

Jag trodde de skulle få smak för utelivet, icke sa nicke!!! Inte ens sina behov har de vett att göra utomhus nu när möjlighet ges.....senast igår blev yngsta katten utestängd på balkongen några timmar medan jag var i skogen med hunden. Hon rusade...ja, rusade in på toa och kastade sig in i deras toalett när jag kom hem och släppte in henne igen! Hmm, kattdj--lar, vet ni inte hur dyr kattsand är !!!!

Nä nock om de däringa tosiga bonnakatterna, har lyckats vara uppe i skogen ett par dagar denna vecka! Härligt vårväder, sol och lite, lite värme känner man att det blir om man hittar ett ställe med lä. Men idag är hela himlen grå så jag borde sysselsätta mig med städningen som är sorgligt försummad. Ska bara försöka ladda upp några bilder på Tea och hennes kompis Kito på skogsrundan. De blir som tokiga, kastar sig på varandra och biter, brottas och har det allmänt trivsamt....fast det kan se ganska våldsamt ut, Kito har blivit så himla stor på kort tid tycker både Tea och jag! Han är jättefin, en stor läcker American Akita ! Tea ? Jo, hon är en liten nätt bernertik, lär väl aldrig komma över 40kg-strecket men hon har en motor som en bordercollie ! Se bara i mitt första inlägg, där är en film från you-tube med på henne o syrrans hund. Jag lovar, hon har inte lagt av sig även om det gått ett år och hon haft en kull valpar emellan !!! Det enda som märks på henne numera är att pälsen fortfarande inte växt ut....men det kommer, det kommer !

Så svansen känns som en oxsvanspiska när hon blir lite glad....vilket händer sådär en 5-6 ggr per dag...aj,aj,aj.


Av tina - 4 mars 2009 14:53

HIPP HIPP HURRA !!!! Idag fyller Rickard 18 år !

Dagen började med skönsjungande föräldrar som dundrade in och väckte en sovande födelsedagsunge med dukad frukostbricka och några små paketer. Den efterföljande hyllningen för våra ljuva stämmor uteblev av nån konstig anledning, men mackan o godiset slank ner utan besvär !

På kvällskvisten dök även storebror Robin med sambo Emma upp för att delta i hyllningarna samt äta lite. Det stora kalaset håller vi på lördag med släkten !

Av tina - 3 mars 2009 00:06

Välkommen till Tea och Tinas blogg.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se