Direktlänk till inlägg 17 februari 2010

Nu är familjen fulltalig !!!

Av tina - 17 februari 2010 15:39

Så har lilla Sascha på nio månader landat i denna familj ! Jag har länge velat ha en kompis till Tea men tvekat inför att skaffa en valp så när tillfället gavs så slog jag till   ! Sascha är en omplacering som jag och Tea nu ska försöka få lite hyfs på, ja mest Tea som tycker det behövs. Eller det är lite svartsjuka/avundsjuka som talar   ?

Både inne och utomhus så brukar de leka och ha skoj tillsammans, precis så som jag önskade, att de skulle bli kompisar   !

Tea är väldigt snäll mot henne och själv är hon en lugn och väldigt kramig tös ! Sascha är inte så van vid främmande människor och är lite försiktig i sina kontaktförsök. Men bor hon ihop med glada Tea som gör vad som helst för att bli kelen av vem som helst så ska det nog oxå ordna sig med tiden. Och mot mig är hon hur go o snäll som helst, en riktig raring   !


 Katten blev hon genast förtjust i och buffar gärna lite på Doris när hon ligger i en fåtölj eller i soffan. Återkommer med mer info efterhand som vi vänjer oss vid varandra !  

Ett kort får det oxå bli ju, här har hon snott kattens favoritplats framför elementet !

  

 
 
Linda

Linda

17 februari 2010 16:27

Mycket söt hund och en härlig ras.

Mvh Linda och TeQuila

http://www.lillatequila.bloggplatsen.se

 
Jennie med familj

Jennie med familj

17 februari 2010 17:57

Hej Tina!

Vad kul att du äntligen fått hem Sascha. Hoppas att ni kommer att trivas tillsammans hela bunten.

Kramar från oss alla på Sturkö

http://www.hooked-on-a-feeling.se

 
Carina, Boris & Gänget

Carina, Boris & Gänget

17 februari 2010 18:09

Ja den som väntar på något gott heter det ju och väntan har det ju varit och en ganska lång sådan... Hihi! Men visst ser hon ut att trivas hos er och med glada sociala Tea som sällskap ska det nog lösa sej med resten också.

Nu ses vi ju snart igen! och då får ju även vi chansen att träffa "lillan" igen

Många kramar från oss alla

http://www.eklovenskennel.se

 
Maria

Maria

18 februari 2010 08:49

Vem trivs inte i Tina och Teas sällskap ? Och hon kommer säkert att trivas även lilla Sacha,bättre kan man nog inte få det.
Ha det gott och lycka till med den goa nykomlingen.

Kramar till 1000/Maria och mitt lilla gäng!

http://ellebacken.webs.com

 
Ingen bild

Isabelle

19 februari 2010 01:25

Ja, jag tyckte mig se ett namn till i något blogginlägg du gjort någonstans, men hittade ingen info om den nya medlemmen :-) Men, här är hon ju! Och sluppit undan den värsta kiss-pöl-tiden har du gjort också minsann :-D Härligt! Och jag förstår att Tea är mån om sin matte, men hon fattar säkert att matte har både hjärta och famn stor nog för båda :-)
Ska Sascha också visas upp i utställningsringarna? Då lär du ju ha fullt upp i sommar :-D Smart drag att skaffa samma ras.. jag får nog fundera på att klona mig ;-) Ha det kanon!

 
Camilla

Camilla

25 mars 2010 19:34

Oj då ... här har det visst också hänt grejer ;O) jag har haft fullt upp med Baby Kliff , så man har ju knappt suttit vid datorn .. men det stämmer jag kommer ihåg att du nämt något om i en tidigare blogg .
Härligt med en polare till Tea , det är så härligt att se vilket utbyte två hundar kan ha av varandra .
Lycka till nu med Sascha
Camilla o Tuffa o Kliff

http://www.tuffa.bloggplatsen.se

 
Corina

Corina

2 april 2010 10:39

Glad Påsk !

http://corina.bloggplatsen.se

 
junitjej

junitjej

27 juli 2010 21:54

EN sådan fin hund!!

http://junitjejen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tina - 25 januari 2010 17:49

Fortfarande har jag inte tagit kort på Tea, men hon trivs med att vara hemma och har en energi som inte verkar ta slut, rena duracell-kaninen ! Annars ser hon ju ut som en tik brukar se ut när hon haft valpar, lilla nakenfisen !!! Har följt hennes va...

Av tina - 22 december 2009 15:57

Snön faller och vi går mot en vit jul ! Fick skickat till mig nya bilder på Teas valpar av uppfödaren, TACK Boris&Carina !!!! Men det bästa är nog att nu när valparna hunnit bli sex veckor så dröjer det bara två veckor tills jag får hem min Tea ige...

Av tina - 6 december 2009 19:15

Så kom vi äntligen iväg och fick träffat Tea och hennes fina valpar !!! De var helt underbara, rultiga små knyten som nästan hunnit bli fyra veckor nu ! Tea blev glad att se oss, och visade stolt upp sina små valpar. Men det märktes att hon inte var ...

Av tina - 3 december 2009 20:07

Tänkte bara slänga in en bild på tik ett från Teas nya kull ! Tack Boris och Carina för de fina bilderna jag fick på alla sju, sätter bara in denna nu ! De har nu hunnit bli drygt tre veckor ! Sötnosarna ! ...

Av tina - 29 november 2009 21:30

Jaha, vill ju gärna skriva trevliga inlägg i min blogg om lite olika saker men nu har jag både haft en otrevlig magåkomma och lite seg. Men ska göra ett försök att ialla fall skriva något...En ljusglimt i mörkret var ju förra söndagen då jag åkte ivä...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se